1399/6/28 جمعه
انواع وام دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه پیام‌نور

💠انواع وام دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه پیام‌نور

دانشگاه پیام نور در حال حاضر دو نوع وام دانشجویی به دانشجویان خود اعطا می کند:

🔹وام بانکی با کارمزد ۲%

این وام از طریق بانک‌های ( بانک مهر ایرانیان ) ( بانک انصار )(بانک صادرات) به دانشجو اعطا می شود.
برای دریافت این وام دانشجویان می بایست به بانک‌های فوق مراجعه و پس از تشکیل پرونده در بانک ( یک نفر ضامن با شرایط ضمانت بانک ) هزینه مورد نیاز تا سقف مشخص به حساب شهریه ای دانشجو واریز می گردد و دانشجو طبق روال بانک هر ماه اقساط خود را در  اقساط 6 یا 12 ماهه به حساب بانک واریز می نماید .
 این وام به حساب شخصی دانشجو واریز نمی شود و مستقیم در حساب شهریه ای دانشگاه دانشجو واریز می گردد و برای دانشجو قابل برداشت نمی باشد.
مراحل  دریافت وام
۱_دریافت معرفی نامه از امور دانشجویی جهت ارائه به بانک

🔹#وام_صندوق_رفاه_دانشجویان وزارت علوم :

🔵مهلت درخواست از ۱۵شهریور تا نیمه ۱۵مهر
 جهت ضمانت این وام یک ضامن کارمند رسمی یا پیمانی نیاز می باشد که حکم کارگزینی استخدامی داشته و بازنشسته نباشد.
یک بار ضمانت برای طول مدت تحصیل کفایت می کند.
 برای دریافت فرم‌های این وام به امور فرهنگی و دانشجویی مرکز خود مراجعه فرمایید.
این وام مستقیما به حساب شهریه‌ی دانشجو واریز می گردد و توسط دانشجو قابل برداشت نیست.
#بازپرداخت این وام پس از اتمام تحصیلات به صورت اقساط بلند مدت و با کارمزد چهار درصد محاسبه می شود.
🛑-مراحل درخواست وام شهریه

مراحل۱: ثبت نام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه با ادرس bp.swf.ir  و درخواست وام درصورتی که قبلا وام گرفته اید و یا ثبت نام برای متقاضیان جدید
مرحله ۲:
تحویل مدارک لازم جهت تشکیل پرنده شامل:
دانشجو.( کپی شناسنامه -کپی کارت ملی- کپی کارت دانشجویی- ۱قطعه عکس4*3- پوشه قرمز)
ضامن :(کپی شناسنامه -کپی کارت ملی- کپی حکم کارگزینی کارمند رسمی)
توضیح .ضامن فقط رسمی یا پیمانی داری حکم کارگزینی و بازنشسته نباشد
مرحله۳: